Fotografie

All moral and copyright preserved. If photos are used for commercial use without my permission, invoice will be sent with a factor 3 of the professional price. More info: marco@marco-ising.nl

Ik zie mijzelf als een veelzijdig fotograaf met een passie voor natuur, bergen en reizen van USA tot Azie. In Nederland hou ik me oa bezig met locatietheater en Urbex fotografie. Voor mij is het een uitdaging om de audio-visuals die ik maak te voorzien van creativiteit, originele muziekkeuze, eigen geschreven teksten en een verwondering voor al het moois dat zich hier op deze planeet bevindt.

Tijdens het analoge tijdperk ben ik veel bezig geweest met compositie en juiste licht. Wat lenzen betreft gebruik ik of een groothoek of een tele van 200 mm. In de omschakeling naar digitaal merkte ik dat ik veel meer energie moest steken in digitale bewerking en correctie. Lightroom, Photoshop. Nu dat Adobe een abonnementsstructuur heeft ben ik overgestapt naar Affinity en On1. On1 gebruik ik ook steeds meer in de correctie. Recent kijk ik youtube films oa over fotografie en steek aardig wat op van bijvoorbeeld Thomas Heaton. Niet alleen de succesverhalen worden gedeeld, maar ook de fouten. Hou wel van die eerlijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.