Telling Stories

Audio visuals op vimeo:

Telling stories with photo’s: Ik ben een enthousiaste maker van audio visuals. Dat is vertellen van een verhaal met foto’s, muziek, tekst en life geluiden. Stilstaande beelden, soms kleine stukjes video, worden in overvloei gepresenteerd, zodanig dat een beeldverhaal ontstaat. De onderwerpen zijn divers, reisimpressies, natuurbeelden reportages en documentaires. Ik probeer van elke audiovisual iets creatiefs te maken. Ik ben dan ook lid van AV-creatief en van Zinkae, voorheen club Het Spoor Gent. Ook heb ik me recent lid geworden van de AV kring in Nijmegen. Daarnaast bezoek ik vaak audio visuele evenementen.

Met de audio visuals haal ik regelmatig prijzen mee in de clubs waar ik in meedraai. Altijd een leuke waardering voor het werk wat je doet. Een aantal van mijn shows zijn te vinden op vimeo. Recent nog in 2019 bij de jaarlijkse AV festival van de NVBG voor de audio visual: “Zo stil in mij”. Met als onderwerp de veranderingen in de zorg voor vestandelijk beperkten aan de hand van beelden van vroeger en nu. In een urbex setting van het voormalige hoofdgebouw van Maria Roepaan.
Daarnaast vind ik leuk om mijn hobby te delen, middels avondvullende voorstellingen. Ook geef ik voor workshops voor mede collega’s. Niet zozeer de theoretische bagage maar heel praktijkgericht aan de hand van shows die ik heb gemaakt. Dat gaat van tekstschrijven, naar muziekkeuze, audiomontage, fotobewerkings workflow, evernote worflow, hoe Platinum te gebruiken tot aan creatieve overvloeingen. In voorbereiding is nu het vormgeven van creatieve ideeën.
Voor meer info: marco@marco-ising.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *