Reizen


Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in andere landen en culturen. Begonnen met fotograferen in 1974. Als reisfotograaf tot de jaren 90 actief geweest in Indonesië, Nepal, Mexico, en Marokko. In de jaren 90 ben ik meer natuur- en landschapsfotografie gaan doen in wat afgelegen gebieden van de wereld zoals IJsland, het westen van de Verenigde Staten en Kamchatka. Ik ben ook gecharmeerd van ruige bergtochten in de Alpen, Ladakh en Nepal. De laatste jaren reis ik met name in Azie. In Nepal ben ik begonnen aan de Great Himalaya trail een tocht van Oost naar West Nepal.
Voor mij is het zeker geen doel om heel de wereld af te reizen. Ik kan goed terug naar een land streek waar ik eerder ben geweest. Gedurende de loop van tijd zie ik nieuwe plaatsen en krijg weer andere ideeën over audio visuals. En dat kan ik goed combineren met eerdere fotografie.

De fotografie die je bij de diverse werelddelen ziet staan is niet de gebruikelijke reis fotografie. Het betreft allemaal fotos die ik voor audio visuals heb gebruikt of ga gebruiken. Tevens een korte uitleg over de audio visual en het idee erachter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.