AV draaiboek

In mijn zoektocht naar iets trello achtigs ben ik een stap verder. Samenvattend, wil ik in een Kan Ban view/board view een overzicht kan hebben van alle aspecten van een AV, dat betreft dan mogelijke muziek, fotomateriaal, bonnen onderzoek, tekst, geluidseffecten, montage effecten enz. Vanuit een basis bestand wil ik een kaartje kunnen schuiven naar de AV waar ik op dat moment mee bezig ben.

Trello, maar ook andere systemen hebben een aantal gratis functies om te zien hoe zo’n app werkt. Maar al snel loop je tegen beperkingen aan van aantal records dat je in de gratis versie kwijt kan of een onmogelijkheid om excell/csv te importeren. Met Clickup dacht ik het systeem voor mij gevonden te hebben. Ziet er zeer gelikt uit. Maar al snel was ik door mijn 100 custom fields heen. De teller loopt niet per veld dat je aanmaakt, maar per record …. na verder zoeken kwam ik bij Coda uit. Ik gebruik het nu enkele weken en alle basis informatie staat erin. Kan aan de slag met een volgende AV.

Ik heb videos gezien waarbij je Coda net zo overzichtelijk kan maken als Click up. Dan wordt dan weer de volgende uitzoekactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.