Bucketlist?

De Engelse versie van Bucketlist? staat on line op vimeo.
The English version of the Bucketlist? is on line on vimeo.

Unesco is known for its world heritage convention. This heritage is our legacy from the past and what we pass on to future generations. Our cultural and natural heritage are both irreplaceable sources of live and inspiration. All these heritage places
(in the AV) are under threat of the sea level rise.
Please consider the climate consequences when visiting the heritage.

History of the earth showed us, that melting of all the ice happened more. Will the South Pole without ice, our future place on the bucketlist?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Het AV festival was dit jaar vervroegd naar 29 februari. Net voor de Corona uitbraak. De AV laat de mogelijke gevolgen zien van een klimaatcrisis als al het ijs op de Zuidpool is gesmolten. De zeespiegel stijgt dan met 70 meter. In de geschiedenis van de aarde is dat al meer gebeurd. Het vraagteken achter de titel laat de menselijke invloed zien door al het gereis naar bijvoorbeeld de Unesco heritage plaatsen. Ik had ook de indruk dat ik mensen aan het denken heb gezet. Ik mocht de prijs in ontvangst nemen voor de beste audio productie waar ik uiteraard zeer vereerd mee ben. Ter toelichting, de gebruikte muziek was van Nick Cave, delen van tracks van “The Road” en van DeWolff, CD DeWolff IV, track Astral Awareness. En dat gemixt met zeegeluiden, mensenmenigte, geroezemoes en smeltend ijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.