Zinkae Gent AV Voorstelling 10 en 11 maart 2023

Na weer een aantal jaren is er weer een voorstelling van mijn AV club in Gent. Zinkae heet de club nu, voorheen het Spoor Gent. Het belooft een zeer afwisselend programma te worden. Van mij worden er 3 AV’s vertoond. Mercedes, Nature Fights Back, Zo stil in mij. Als het programma definitief is komt het zeker een update van deze post.

Ook in Albanië is een Mercedes
een statussymbool
Iedereen heeft het over klimaatveranderingen.
Wat vindt de natuur zelf?
Twee oud-medewerkers van de instelling
Roepaan staan stil bij de afbraak van de
gebouwen en ook bij de veranderingen in
de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het is een druk weekend voor mij, want 11 maart overdag is ook het audio visueel voorjaarsfestival 2023 waar mogelijk ook een AV van mij te zien is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.